Profiel

Doe maar gewoon …, loyaal, eerlijk, open en nuchter (met de ‘poten’ in de klei)…..

 

Ik ben André Ruiter, interim manager, coach en adviseur.
 
Mijn missie is het ‘beter laten presteren’. Van de mens, de mens in de organisatie en van de organisatie zelf.
Dat doe ik door allereerst goed te luisteren en te kijken, vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Wat gebeurt er, wat speelt er en wat wordt er niet gezegd?
 
teamwork

Teambuilding met de ‘Haka’ van het Nieuw Zeelandse rugby team voor de wedstrijd.

Ik stimuleer teamleden door ze verantwoordelijkheid te geven waardoor eigenaarschap ontstaat. Door ze te betrekken in de besluitvorming en ze zelf na te laten denken over hoe ze hun werk nog beter kunnen doen. Met een coachende stijl van leiding geven geef ik gelegenheid om te experimenteren, fouten te maken en ervan te leren. En zodoende waardevol werk te doen, te groeien in de functie, en zich te ontwikkelen als persoon.
Ik neem, daarnaast, de processen in de organisatie kritisch onder de loep. Daardoor kunnen deze efficiënter en logischer uitgevoerd worden.
Zo zorgen we samen voor een win-win situatie. Werkplezier en groei voor de medewerkers en groei en professionalisering van de organisatie.
 
Maar ik kijk verder dan de afdeling. Ik kijk ook naar hoe de organisatie functioneert als geheel. Hoe is de fit van de waardepropositie voor de klant? En is het businessmodel hiermee in lijn?